Waarom Fitguide?

Tegenwoordig zijn er zo ontzettend veel diëten, elke maand lijkt er wel een nieuwe methode bij te komen waardoor de kilo’s er vanaf zullen vliegen. Daarnaast zijn er ook steeds meer mensen die met voeding en leefstijl beweringen komen, de een maakt nog mooiere beloftes dan de ander. Wat is nu waar en wat niet?

Wellicht maken mensen ook wel hele mooie transformaties met deze diëten, en laten ook de ‘before’ en ‘after’ foto’s dit zien. Maar wat je niet ziet zijn de foto’s na de ‘after’ foto’s. En hierdoor trappen mensen er steeds weer in.

Laat ik dan nu alvast zeggen; het maakt helemaal niet uit welk dieet je volgt. Of je nou koolhydraten gaat schrappen, of vetten, of alleen nog maar shakes gaat drinken. Je zult in het begin afvallen. Maar hoe zit het dan met de lange termijn? Zit je na een paar maanden nog steeds op het gewicht wat je hebt bereikt met dat dieet? Waarschijnlijk niet. Tenzij jij tot die 5% behoort waarbij dit wel zo is. Want maar liefst 95% van de mensen die een dieet hebben gevolgd zijn binnen 3 jaar alweer terug op hun oude gewicht, al dan niet boven hun oude gewicht.

 

Stop met dat jojo-effect en zorg voor een resultaat voor de lange termijn. Samen zullen we een voedingsplan samenstellen die bij jou past en jij een leven lang kan volhouden. Jouw eigen unieke gezonde leefstijl. 

 

Wat is deze methode niet:

  • Het is geen strenge dieetkuur
  • Het is geen methode om snel heel veel kilo’s te verliezen
  • Het is beslist geen methode die zomaar, zonder moeite volgehouden kan worden

 

Wat is deze methode wel:

  • Het is een traject aangepast aan de behoeften van jouw lichaam
  • Het is een gezonde leefstijl voor de lange termijn, snel resultaat is namelijk ook weer snel weg
  • Het is een methode die niet altijd even makkelijk zal zijn, maar waar we stap voor stap richting jouw doel zullen komen
  • Het is een methode waarbij je de beste versie van jezelf wordt!