Tarieven

Voedingstraject

€ 155,00

Voedingstraject

€ 155,00
  • Intakegesprek (incl. lichaamsmeting & bespreken voedingsdagboek)
  • VYTAL voedingsapp aangepast aan jouw doelen
  • Om de 2 weken evalueren
  • 1x per maand lichaamsmeting

Leefstijltraject

€ 235,00

Leefstijltraject

€ 235,00
  • Intakegesprek (incl. lichaamsmeting & bespreken voedingsdagboek)
  • 1x per week 45 minuten begeleid trainen
  • 1 op 1 voedingsbegeleiding elke 2 weken 
  • VYTAL voedingsmenu
  • 1x per maand lichaamsmeting

Kennismakingsgesprek: gratis

Een kennismakingsgesprek is gratis en geheel vrijblijvend. We bespreken je wensen en wat ik hierin voor je kan betekenen. Naast dat jij je verhaal kunt doen en je vragen kunt stellen, geef ik uitleg over mijn werkwijze en stellen we vast of ik de juiste persoon ben die je verder kan helpen.

 

Vervolgconsult: 30,- 

Tijdens de vervolgconsulten van ongeveer 30 minuten bespreken we de voortgang en de zaken waar je tegenaan loopt. Ik geef informatie en tips over gezonde voeding. Elk consult wordt er gewogen en gemeten.

 

Eenmalige voedingsanalyse: 75,- 

Wil je weten of je huidige voedingspatroon in balans is, maar heb je geen tijd of behoefte aan een compleet begeleidingstraject? Wil je een grondig voedingsadvies en pak je het vanuit daar zelf op? Kies dan voor het eenmalige voedingsanalyse- en adviestraject! Hiervoor hou je een week een voedingsdagboek bij en bespreken we deze tijdens een consult van ongeveer 60 minuten. 

 

Voedingsschema: 100,-

Wil jij graag gezonder eten, maar heb je moeite met het samenstellen van een goed voedingspatroon? Vraag dan nu jouw voedingsschema voor een maand aan. Een voedingsschema die gebaseerd is op jouw doelen, zo eet je moeiteloos wat jouw lichaam nodig heeft. 

 

Weegconsult: 25,-

De volgende gegevens worden gemeten; gewicht, lengte, BMI, energiebehoefte, BMR, vet %, spiermassa, botmassa, visceraal vet, metabolische leeftijd, lichaamswater %, omvang in centimeter en bloeddruk.

Na de vervolgconsulten is het mogelijk om verder te gaan met weegconsulten. Tijdens een weegconsult bespreken we kort de eventuele zaken waar je tegenaan loopt. Voor veel mensen is een weegconsult een fijne “stok achter de deur”.

 

VYTAL: 25,-

Voedingsschema's via de meest complete voedingsapp. Afvallen, aankomen en gezonder eten was nog nooit zo makkelijk. Met VYTAL maak je binnen enkele minuten automatisch een voedingsschema met behulp van jouw coach. Probeer het nu eerst 2 weken gratis!

Interesse?

Druk op de bovenstaande knop en vul het formulier in die onderaan de Coaching pagina staat of stuur een mailtje naar info@fitguide-coaching.nl

 

Vergoeding

Een groot aantal zorgverzekeraars vergoedt (een gedeelte van) de consulten van de BGN-gewichtsconsulent vanuit de aanvullende verzekering. Via onderstaande link zie je welke zorgverzekeraars dat zijn. 

https://gewichtsconsulenten.nl/vergoeding-via-je-zorgverzekering

 

Afmelden:
Wanneer je verhinderd bent kun je tot 24 uur van tevoren kosteloos de afspraak annuleren. Dit kan telefonisch, via mail of whatsApp. Zeg je binnen 24 uur de afspraak af dan worden de kosten hiervan in rekening gebracht.