Hoe kan ik jou helpen?

Stap 1: Maak de keuze om een gezonde leefstijl aan te gaan.

Stap 2: Maak een afspraak voor een gratis intakegesprek door mij een mail te sturen. Tijdens het intakegesprek leren we elkaar beter kennen en kijken we of er een match is. 

Stap 3: Samen maken we een plan om jouw doelen te bereiken. Hiervoor zal ik wat vragenformulieren opsturen. Vervolgens hebben we een 1 op 1 gesprek op locatie in Groningen. Herken jij dit?

  • Je hebt al van alles geprobeerd, maar komt steeds terug bij af

  • Je hebt last van lichamelijke ongemakken
  • Je weet wat je wilt bereiken, maar hebt geen idee waar je moet beginnen

  • Je hebt behoefte aan een plan en iemand die je hiermee helpt

 

Doelen stellen

We kijken samen naar jouw doelen en maken hiervoor een realistisch plan

Eetgedrag

Krijg inzicht in jouw eetgedrag en adviezen die dit blijvend veranderen

Begeleiding

Elke twee weken bespreken we de voortgang en doen we een lichaamsmeting

Contact

Voedingsschema's via de VYTAL app waar je ook met mij kunt chatten

Wat gaan we doen?

Voorafgaand aan het eerste consult vraag ik je een voedingsdagboek bij te houden en het intakeformulier in te vullen. Tijdens het eerste consult neem ik dit samen met je door. We nemen door welke klachten er zijn en wat jouw doelstelling is. 

Ik coach je stap voor stap bij het realiseren van een leefstijl waar je je goed bij voelt, die bij je past en voor je werkt.

Door meer bewust te worden van jouw dagelijkse patroon en deze in kleine stapjes te veranderen, is het mogelijk om jouw doel op lange termijn te behalen.

 

Eerste consult
Tijdens het eerste consult van ongeveer 60 minuten bespreken we je formulieren en analyseren je eetpatroon, slaap, leef- en werkomstandigheden. We kijken wat je doelstelling is en ontdekken welke puzzelstukjes voor jou belangrijk zijn om op te lossen. 

Na dit gesprek kun je gelijk met veranderingen in je eet- en leefstijl aan de slag. Vervolgens kom je na twee weken weer terug om te kijken hoe het gaat en waar de volgende stappen gezet kunnen worden. 

‚Äč

Vervolgconsulten
Een vervolgconsult duurt 30 minuten. We bespreken jouw nieuwe ervaringen, vragen, vorderingen, passen waar nodig aan en zetten de puntjes op de i.

Vastgeroeste gewoontes veranderen is niet eenvoudig omdat deze vaak aangeleerd zijn. Daarom zal ik jou actief verder begeleiden met het aanpassen, variëren en het volhouden van jouw nieuwe leefstijl. Geen korte termijn diëten, maar lange termijn veranderingen!

 

Vergoeding

Een groot aantal zorgverzekeraars vergoedt (een gedeelte van) de consulten van de BGN-gewichtsconsulent vanuit de aanvullende verzekering. Via onderstaande link zie je welke zorgverzekeraars dat zijn.

 https://gewichtsconsulenten.nl/vergoeding-via-je-zorgverzekering