Hoe kan ik jou helpen?

Stap 1: Maak de keuze om een gezonde leefstijl aan te gaan.

Stap 2: Maak een afspraak voor een gratis intakegesprek door mij een mail te sturen. Tijdens het intakegesprek leren we elkaar beter kennen en kijken we of er een match is. 

Stap 3: Samen maken we een plan om jouw doelen te bereiken. Hiervoor zal ik wat vragenformulieren opsturen. Vervolgens hebben we een 1 op 1 gesprek op locatie in Groningen. 

Wil jij een leefstijl ontwikkelen die bij jou past?

Stop met het jojo-effect en start elke dag met energie!

 

Herken jij dit?

  • Je hebt al verschillende diëten geprobeerd, maar komt steeds terug bij af

  • Je hebt sporten al een aantal keer geprobeerd, maar er is geen resultaat

  • Je voelt je onbegrepen door je omgeving en hebt behoefte aan een duwtje in je rug

  • Je weet wat je wilt bereiken, maar hebt geen idee waar je moet beginnen

  • Je hebt behoefte aan een plan en iemand die je hiermee helpt

 

Doelen stellen

We kijken samen naar jouw doelen voor de komende jaren

Eetgedrag

Inzicht krijgen in jouw eetgedrag en adviezen die dit blijvend veranderen

Begeleiding

Elke twee weken bespreken we de voortgang en doen we een InBody-meting

Contact

Voedingsschema's via de VYTAL app waar je ook met mij kunt chatten

Wat gaan we doen?

Voorafgaand aan het eerste consult vraag ik je een voedingsdagboek bij te houden en het intakeformulier in te vullen. Tijdens het eerste consult neem ik dit samen met je door. We nemen door welke klachten er zijn en wat jouw doelstelling is. 

Ik coach je stap voor stap bij het realiseren van een leefstijl waar je je goed bij voelt, die bij je past en voor je werkt.

Door meer bewust te worden van jouw dagelijkse patroon en deze in kleine stapjes te veranderen, is het mogelijk om jouw doel op lange termijn te behalen.

 

Eerste consult
Tijdens het eerste consult van ongeveer 60 minuten bespreken we jouw intakeformulier, voedingspatroon, leef- en werkomstandigheden en uiteraard jouw wensen. Na dit gesprek kun je gelijk met verbeterpunten aan de slag om vervolgens na twee weken weer terug te komen om te kijken hoe het gaat en waar de volgende stappen gezet kunnen worden. 

‚Äč

Vervolgconsulten
Een vervolgconsult duurt 30 minuten. We bespreken jouw nieuwe ervaringen, vragen, vordering en omgaan met lastige situaties. Vastgeroeste gewoontes veranderen is niet eenvoudig omdat deze vaak aangeleerd zijn. Daarom zal ik jou actief verder begeleiden met het aanpassen, variëren en het volhouden van jouw nieuwe leefstijl.

 

Vergoeding

Een groot aantal zorgverzekeraars vergoedt (een gedeelte van) de consulten van de BGN-gewichtsconsulent vanuit de aanvullende verzekering. Via onderstaande link zie je welke zorgverzekeraars dat zijn.

 https://gewichtsconsulenten.nl/vergoeding-via-je-zorgverzekering