Alyssa van Os

Sportkundige, Gewichtsconsulente en EMB-therapeut

Ik ben er van overtuigd dat jij je op jouw best voelt wanneer de drie waarden van gezondheid ‘voeding, bewegen en rust’ in balans zijn! Alles wat ik heb geleerd en ga leren wil ik graag met jullie delen, waaronder tips over voeding, sport en levensstijl.

In 2019 heb ik de opleiding Sport, Gezondheid en Management afgerond. Door mij verder te ontwikkelen op dit gebied ben ik op dit moment bezig met de opleiding BGN Gewichtsconsulent. Daarnaast heb ik de cursus Energetisch Morfologische Bloedtest (EMB) gevolgd. De EMB test is een testmethode waarbij er door middel van een vingerprik capillair bloed wordt afgenomen. Deze testmethode geeft inzicht in optimale waardes qua vitaminen en mineralen en eventuele absolute tekorten.

 

Kiezen voor een vitale, gezonde levensstijl is een keuze die mij intens gelukkig maakt en mij elke dag weer energie geeft. Omdat ik hierdoor heb ondervonden hoe fijn het is om goed in je vel te zitten en van je lichaam te houden, doe ik niets liever dan anderen motiveren, inspireren en bewust te maken van een gezonde levensstijl.

 

Dit is eigenlijk het enige wat je verder van mij hoeft te weten:

  • Ik ben een geboren en getogen Rotterdammer, mijn levensmotto is dan ook ‘niet lullen, maar poetsen’ en ‘geen woorden, maar daden’
  • Heel verrassend, maar ik ben dol op sporten, gezonde voeding en reizen
  • De kleine dingen in het leven zijn voor mij echt de dingen die het hem doen; zonnestralen in de kamer, iemand zien glimlachen, kijken naar foto’s van vroeger, zingen in de auto, het eerste kerstliedje op de radio, etc.
  • Ik heb altijd grote plannen voor de toekomst, ben een echte planner en wellicht komt dat door het feit dat ik een ram ben (en ook een tikkeltje geïnteresseerd in Astrologie)
  • Ambitieus en leergierig, ik ben altijd wel met een nieuw boek of cursus bezig