Wie ben ik?

Sportkundige, Gewichtsconsulente en EMB-therapeut

Ik heb de opleidingen Sport, Gezondheid en Management en BGN-Gewichtsconsulent afgerond. Daarnaast heb ik de cursus Energetisch Morfologische Bloedtest (EMB) gevolgd. De EMB test is een testmethode waarbij er door middel van een vingerprik capillair bloed wordt afgenomen. Deze testmethode geeft inzicht in optimale waardes qua vitaminen en mineralen en eventuele absolute tekorten.

 

Kiezen voor een vitale, gezonde levensstijl is een keuze die mij intens gelukkig maakt en mij elke dag weer energie geeft. Omdat ik hierdoor heb ondervonden hoe fijn het is om goed in je vel te zitten en van je lichaam te houden, doe ik niets liever dan jou te inspireren, motiveren en bewust te maken van een gezonde levensstijl. Ik wil je laten zien dat voeding vóór je kan werken, in plaats van tegen je.

 

Ook kan ik je bloed of speeksel testen op vitaminetekort en een hormonale disbalans. Daarnaast ben ik geen klassieke gewichtsconsulent (waar in veel gevallen te weinig naar gezondheid in het geheel wordt gekeken), maar juist een gewichtsconsulent én houd ik me bezig met orthomoleculaire geneeskunde die heel anders naar bepaalde onderwerpen kijkt. Gezondheid gaat immers ook om geluk en om hoe (energiek) je je voelt.

 

Dit is eigenlijk het enige wat je verder van mij hoeft te weten:

  • Ik ben een geboren en getogen Rotterdammer, mijn levensmotto is dan ook ‘niet lullen, maar poetsen’ en ‘geen woorden, maar daden’
  • Ik geniet van nieuwe dingen leren, gezelligheid, zonsondergang, sporten, zwemmen, reizen en mensen om me heen die ik lief heb
  • De kleine dingen in het leven zijn voor mij echt de dingen die het hem doen; warme zonnestralen, iemand zien glimlachen, kijken naar foto’s van vroeger, zingen in de auto, het eerste kerstliedje op de radio, etc.
  • Ik heb altijd grote plannen voor de toekomst, ben een echte planner en wellicht komt dat door het feit dat ik een ram ben (en ook een tikkeltje geïnteresseerd in Astrologie)
  • ik ben altijd wel met een nieuw boek of cursus bezig en zit niet graag stil